Page Location: Home > Mario Kart Double Dash > Topic
phatoes
rank 2
Posted:
Fri Nov 12, 2021 1:55 am
quote : #1
profile : pm
Posts: 7
Terwijl de re-releases van retro Kopen Adidas ZX Torsion geïnfuseerde modellen een korte adempauze nemen, zien gemoderniseerde silhouetten zoals de Torsion X eruit om wat eigen aandacht te trekken, waardoor de line-up wordt uitgebreid met een duo van tonale make-overs. Het lifestyle-model is opzettelijk vervaardigd met een minimaal palet om het nogal agressieve ontwerp af te zwakken en heeft een volledig aszilveren coating die het bovenwerk van gebreide textiel in zijn geheel omhult.Suède overlays kleuren zichzelf in dezelfde eerder genoemde tint en arriveren op een golfachtige manier net langs de vetersteunen en voorvoet, vergelijkbaar met de adidas Yeezy 500 "Salt". Adidas ZX Torsion Verkoop Podular-middenzolen zijn uitgerust met klassieke witte Boost-demping en zijn voorzien van melkachtige doorschijnende biezen die aanwezig zijn van de middenvoet tot de hielen om subtiele doses contrast te bieden.

Geholpen door de huidige heropleving van trail-sneakers, heeft de Adidas ZX Torsion te Koop sinds de heropleving eind vorig jaar een aantal opmerkelijke releases geproduceerd. En in dezelfde geest als zijn samenwerking met Norse Projects, werkt het silhouet samen met de retailer Solebox om een ​​schone "Scallop" genaamd colorway te bieden. Tot leven gebracht door de visie van Aljoscha Kondratiew, de algemeen directeur van de boetiek, krijgt het silhouet een reeks zomerse tinten.

De adidas-schoenenfamilie kreeg met de komst van de Adidas ZX Torsion Schoenen nog een lid van de constant groeiende lijst van lifestyle-modellen. Meer recentelijk was het futuristische silhouet nogal neutraal-blij met zijn handvol kleurstellingen, maar het is op zoek naar een beetje avontuurlijke smaak voor zijn nieuwste versie. Textielfunderingen zijn verenigd met synthetische overlays die allemaal zijn uitgerust met grimmige zwarte coatings, die een gedempt canvas achterlaten om de speelse accenten op de achterste Boost-demping te verwelkomen om openlijk op te vallen. De hielgedeelten zijn geüpgraded met hits van iriserende glinstering die een bijna melkwegachtig gevoel afgeven dat misschien zware inspiratie haalt uit een paar van de meest recente Ultra Boost 2020-make-overs van de Three Stripes in samenwerking met het ISS U.S.

Het Deense modehuis staat vooral bekend om hun strakke en klassieke werkkleding en past hun minimalistische maar toch verheven ethos toe op het winterklare silhouet. Adidas ZX Torsion Heren/Dames Een mix van mesh en synthetische materialen, de trail-ready runner is uitgerust met Torsion-geïnfuseerde tussenzolen en adiPRENE-demping, en kiest voor een gestript mistgrijs en vintage beige kleurenpalet, waardoor de Scandinavische esthetiek en trail-ready eigenschappen centraal komen te staan fase.

www.snkrshopeenl.com
  _________________
Adidas ZX
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Display:   
 
View previous topic - View next topic
Page Location: Home > Mario Kart Double Dash > Topic