Page Location: Home > General Online > Topic

Forum: General Online

Topic: Nike Dunk High Lägsta Priset

Page 1 of 1
chaelle
rank 2
Posted:
Wed Jun 08, 2022 2:20 am
quote : #1
profile : pm
Posts: 6
Under sin 19-åriga historia har Köp Nike Dunk High Online tagit med en myriad av föremål, figurer och platser att forma sneaker – antingen på egen hand eller med hjälp av medarbetare från hela världen. För sin senaste insats har avtrycket rest till Grekland för att skapa Nike SB Dunk High "Kebab & Destroy" med färgskridskor. Color Skates grundades 2008 och ligger i Aten och har varit i hjärtat av Greklands skateboardscen.För sitt första Nike SB-samarbete har butiken letat sig till sin omgivning för inspirationen: gyrokebaben. Nike Dunk High Billigt Online Maten är stämplad på båda sockliners och broderad på varje skos mediala häl, men dess färgpalett informerar också resten av den höga SB Dunk. Pita-påminnande solbrännor tar över mycket av framfoten och spetsskydden i mocka-mode, medan det orörda vita lädret på tåboxen representerar tzatzikisås.

Rosa skosnören ger den kommande high-top Nike Dunk High Lägsta Priset moderiktig stil, samtidigt som de refererar till ett av Travis Scotts mest hype-samarbeten hittills. Under foten väljer mellansulan en "åldrad" look som bibehåller "fräschhet" trots sin gula presentation. Nickar till samlingens namn visas på tungetikettens undersida och sockliners.

I år är Nike Dunk High Träningsskor lika mycket en del av fanfaren, och den är på väg att släppas i "One Game"-färgserien. "One Game" som avslöjades mycket tidigare under året hjälper till att minska klyftan mellan NBA och WNBA, med föreningarnas respektive logotyper omväxlande över skorna ungefär som de svarta och vita Swooshes. Resten av konstruktionen hyllar själva spelet, då överläggen liknar en basketboll i både textur och färg. Solida, mörkare paneler ligger precis under, och avrundar en livlig nick till båda ligorna.

Det ursprungliga förslaget ger en touch av arv och kvalitet som nu standardpar inte gör, speciellt när det gäller kragdämpning och sulans form. Dam/Herr Nike Dunk High</a Till skillnad från debuten Nike Dunk har dock det nyligen upplagda paret tygöverdrag över framfoten, mellanfoten och hälen, vilket ger en sommarklar stil. Dessutom är det läderfria materialet klätt i en iögonfallande "Arctic Orange" som också landar på yttersulan under foten. Slutligen har mellansulor en lätt gul finish för en "åldrad" look som går tillbaka till sneakerns lansering i mitten av 80-talet.

www.easilyentry.com
  _________________
Adidas Forum
Adidas
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Display:   
 
View previous topic - View next topic
Page Location: Home > General Online > Topic