Page Location: Home > General Online > Topic
[UKR]DreamcastUK
rank 1
Posted:
Thu Oct 06, 2005 7:21 pm
quote : #1
profile : pm
Posts: 2
Hello there

I got a PM through the other day from someone asking me to play them on SUPER SMASH BROS MELEE on the GameCube and he sade you have to do something with the GameCube Version of the PSO to allow you to play online...

Not to sure if anyone has said this already but I don't wanna bump up posts..

Kind Regards
 
dj veeman
rank 2
Posted:
Thu Oct 06, 2005 8:52 pm
quote : #2
profile : pm
Posts: 7
well its possible i have played a couple matches
i asked nikon if i could help him get the word out
but he says he wants to wait until it becomes more user friendly to setup
 
mcmonkey
rank 7
Posted:
Fri Oct 07, 2005 10:20 am
quote : #3
profile : pm
Posts: 56
its lag free from what ive been told
 
satoshi
rank 23
Posted:
Fri Oct 07, 2005 2:32 pm
quote : #4
profile : pm
Posts: 459
mcmonkey wrote:
its lag free from what ive been told


I doubt that, but I haven't actually messed with ControlSim yet, so I can't really say for sure. There will always be lag in any sort of connection, even with a direct LAN connection between two Gamecubes running Kirby's Air Ride.
  _________________
...
dj veeman
rank 2
Posted:
Fri Oct 07, 2005 8:42 pm
quote : #5
profile : pm
Posts: 7
it is not like mario kart or kirby were each frame is synched
the network code is much better
specific things like player coordinates and score are synched
which makes a much smoother online experience Very Happy
 
gRiMgRaVy014
rank 7
Posted:
Sun Nov 13, 2005 9:29 pm
quote : #6
profile : pm
Posts: 52
Type: NTSC-U/C
What is this control sim where can you get it ? Is it a game disc that you load up b4 you play this game or what?
 
lordnikon
rank 47
Posted:
Mon Nov 14, 2005 10:02 am
quote : #7
profile : pm
Posts: 1635
Type: NTSC-U/C
I had a featured news post which you can still access via the front page on it. It's not in a state that is user friendly, and only works with some games...sort of..and still has bugs. It is no-where near ready for public consumption yet. Let alone regular gaming.

You need PSO, and then you load an application across the internet through PSO's browser, and then you have to set all these configurations in the config file and map the controls and blah blah blah. Like you would spend so much time getting it all figured out, only to realise when your all done "great I got it working, but no way in hell I'm going to find someone else to try it against, let alone have the patience to walk them through it."

Long story short the best advice is to wait and see what happens.

(All links to the forums where it was being worked on have been down recently)
  _________________
Homeland Character: トライジール (TRIZEAL)
PSOEP1&2 Character: lordnikon - Lv57 HUcast
gRiMgRaVy014
rank 7
Posted:
Mon Nov 14, 2005 7:53 pm
quote : #8
profile : pm
Posts: 52
Type: NTSC-U/C
Does PSO have a built in webbrowser? Or it it something to set up your web connection?
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Display:   
 
View previous topic - View next topic
Page Location: Home > General Online > Topic