Page Location: Home > Mario Kart Double Dash > Topic
phatoes
rank 2
Posted:
Fri Nov 12, 2021 2:02 am
quote : #1
profile : pm
Posts: 7
Det var halcyon-dagene i 2018, og popsangeren og modeikonet bar et par Køb UGG Vejr Støvler til - hvor ellers? — Coachella musikfestival. Ikke dit gennemsnitlige par, som de klassiske støvler, der blev gjort berømt af en Juicy Couture-klædt Lindsay Lohan på højden af ​​hendes Us Weekly-berømmelse i de tidlige aughts. Dette par var et samarbejde med den belgiske designer Glenn Martens fra avantgarde-mærket Y/Project, som eksploderede den prangende usexede stil til brobdingnagiske proportioner, hvilket gav en version, der var højhælet, sløj og nåede langt over midten af ​​låret.Men fordi det er 2018, er der så mere ved UGG Vejr Støvler Bedste Priser, end der var engang – inklusive mokkasiner, muldyr og fluffy slides i farver som kul, sort og en (très Instagrammable) levende koral. Style dem med tykke sokker og frodige loungebukser, eller fordi det er sandsynligt, at når du først træder ind i et par, vil du kæmpe for at træde ud, bare gå videre og bære dem med dit faktiske udendørstøj (dvs. aktivt tøj, jeans, kjoler et al.). ). Og hvis du er nået så langt i livet og aldrig har prøvet dem, så tag det fra os – ikke før dine fødder er vugget i et par UGG'er, vil du kende den sande betydning af vinteren: den komfort regerer, men stilen er nødvendig' ikke gå ud af vinduet.

Og Gode Priser på UGG Vejr Støvler havde mistet sin glans. Engang boot du jour for ubekymrede socialites og fritstillede starlets, var den blevet en del af uniformen for en vis opadgående mobil forbruger med intetsigende borgerlig smag. Etiketten var næppe den første til at opleve denne bane. Det er almindeligt inden for mode: Ting, der engang havde en atmosfære af eksklusivitet og mystik, absorberes derefter fuldt ud af kulturen. Uggs var elskede, men massemarked.

I år introducerede UGG Vejr Støvler brune modefarver, inklusive Zea Chocolate støvlen, der både er vandtæt og isoleret. Fåreskindsforet vil holde din fod pæn og toasty, når du rammer det kolde vintervejr. UGG laver også Tupelo Chocolate, en knæhøj støvle, der er perfekt med leggings. Igen tilbyder fåreskindsforet både behagelig støtte og isolering, og den flade sål på denne knæhøje støvle sikrer både trækkraft og komfort.

Fru O'Donnell, som kom fra det luksuriøse stormagasin Lane Crawford, flyttede til Santa Barbara, Californien, hvor Deckers, UGG Vejr Støvler Kvinder/Mænd moderselskab, er baseret, og gik i gang med at indlede en række højprofilerede samarbejder for at sprøjte noget glamour ind i etiketten. Hun har siden samlet en liste over samarbejder, der er lige så eklektiske som de er excentriske. Ugg har langt fra at trykke på f.eks. luksusmærker i den europæiske form (nylige partnerskaber mellem Prada og Adidas eller Dior og Nike Air Jordan kommer til at tænke på), men Ugg valgte designere med mere edgi, artier tilbøjeligheder, som hjalp med at forstærke, hvad fru O'Donnell sagde er brandets potentiale til at være både håbefuld og tilgængelig.

www.neufstovle.com
  _________________
Adidas ZX
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Display:   
 
View previous topic - View next topic
Page Location: Home > Mario Kart Double Dash > Topic